Ovo je najpopularniji njujorški penthaus

 

Iza bruklinskog čuvenog tornja sa satom krije se vrhunski tripleks penthaus koji je jedan od najtraženijih posjeda Njujorka

Ovaj raskošni stan koji je stavljen na prodaju prije skoro sedam godina konačno je prodat po cijeni od 15 miliona dolara. Luksuzni penthaus sa površinom od oko 700 m2 upravo je postavio novi rekord za tržište nekretnina Bruklina.

Stakleni sat ovog tornja u potpunosti dominira atmosferom unutar ove rezidencije, dok privatni stakleni lift i stepenište koje se obmotava oko ovog doma pružaju jedinstveni ulaz. Dnevni boravak ovog penthausa izgleda fantastično, dok kuhinja sadrži besprekorne aparate Gaggenau i Sub-Zero, sa lakiranim ormarićima, detaljima od Pietra Cardosa kamena i radne površine od nerđajućeg čelika.

Penthaus takođe nudi panoramski pogled na Menhetn i Bruklin, a budući vlasnici ove rezidencije će dobiti priliku da uživaju u predivnom prostoru za rekreaciju, krovnoj loži i otvorenoj terasi. Ovaj penthaus je prvobitno stavljen na prodaju po cijeni od 25 miliona dolara.