Koliko košta noć u najskupljim apartmanima

Ako želite da provedete odmor na najluksuznijim i najskupljim mjestima, ovo su apartmani za vas

Neko na odmoru želi da pobjegne od posla i svojih problema na par dana i da se opusti, dok drugi žele da uživaju u beskrajnom luksuzu i raskošu. Mi ćemo se fokusirati na luksuzni dio odmora, koji samo nevjerovatno srećni ljudi mogu da priušte.

Predstavljamo vam najskuplje apartmane na svijetu. Iznenadićete se kada budete vidjeli koliko košta noćenje u njima.

5. The Sky Villa – Palms Resort
Lokacija: Los Anđeles, SAD
Cijena: 40.000 dolara za noć

U ovoj vili na raspolaganju imate prelijepi stakleni lift, stakleni bazen, saunu, spa centar i batlera koji je 24 sata na vašem raspolaganju. Ako ste i ljubitelj košarke, onda je ovo pravo mjesto za vas, jer ova vila nudi sjajne košarkaške terene koje možete iznajmiti za dodatnih 24.000 dolara.

4. The Shahi Mahal Suite – The Raj Palace Hotel
Lokacija: Džajpur, Indija
Cijena: 45.000 dolara za noć

Ovaj hotel je zapravo prava palata koja je u posjedu kraljevske porodice još od 1700. godine. Najskuplji apartman ovog hotela je šestosobni, luksuzni apartman koji vam nudi raskoš, koji ćete rijetko gdje imati prilike da vidite. Zlatni namještaj i ukrasi od slonovače samo su neki od detalja koji su tu sa namjerom da učine da se osjećate kao član kraljevske porodice. Korisnici ovog apartmana, takođe imaju i posebnu privilegiju da probaju indijske specijalitete koje spremaju neki od najboljih kuvara.

3. The Royal Villa – Lagonissi Resort
Lokacija: Atina, Grčka
Cijena: 47.000 dolara za noć

Gosti ove vile na raspolaganju imaju svoj privatni avion koji ih može transportovati gdje god oni to požele, naravno po takođe visokoj cijeni. Gosti mogu da biraju između unutrašnjeg i spoljašnjeg bazena, a na raspolaganju imaju nevjerovatnu gostinjsku uslugu i pristup mnogobrojnim spa centrima. Ako ste dovoljno bogati i na ovom mjestu uspijete da provedete dovoljno vremena, velika je vjerovatnoća da ćete sresti poznate holivudske glumce i glumice kao što su Leonardo Di Kaprio i Meril Strip.

2. The Ty Warner Penthouse – Four Seasons Hotel
Lokacija: Njujork, SAD
Cijena: 55.000 dolara za noć

Ty Warner apartman se nalazi na 52. spratu hotela Four Seasons u Njujorku i možemo reći da je zaista ekskluzivan. Prije svega, ovaj apartman vam nudi pogled od 360 stepeni i prikazuje Veliki Jabuku u najboljem izdanju. Katedralni dijamantski lusteri i ogromni prozori od plafona do poda, zaista pružaju nevjerovatno iskustvo i osjećaj da se nalazite u pravoj palati u kojoj bi odsjeo kralj. Namještaj je prekriven japanskom svilom i venecijanskim somotom, a kupatilo je isklesano od kristalnog kamenja.

1. The Royal Penthouse Suite – Hotel President Wilson
Lokacija: Ženeva, Švajcarska
Cijena: 80.000 za noć

President Wilson hotel vam nudi najskuplji apartman na svijetu, koji na raspolaganju ima 1.700 kvadratnih metara sa ogromnom terasom sa koje se pruža fenomenalan pogled. Koliko je samo ogroman, govori i činjenica da on ima 12 spavaćih soba, 12 luksuznih kupatila, privatne liftove pa čak i pistu za sletanje helikoptera. Bil Gejts i Majkl Daglas su samo neki od stalnih gostiju ovog apartmana.