Rastaju se Čening Tejtum i Džena Devan

Poslije devet godina braka, holivudski par Čening Tejtum i Džena Devan odlučio je da se raziđe

U zajedničkoj objavi na društvenim mrežama tvrde da se i dalje vole, te da će se zajedno truditi da što bolje vaspitaju četvorogodišnju ćerku Everli, ali i da neće više komentarisati rastanak. Vijest o kraju ljubavi dvoje glumaca objavilo je na društvenim mrežama.

– Zaljubili smo se prije mnogo godina jedno u drugo i imali magično zajedničko putovanje. Apsolutno ništa se nije promijenilo kada je riječ o tome koliko se volimo, ali je ljubav predivna avantura koja nas sada odvodi različitim putevima – naveli su Čening Tejtum i Džena Devan u zajedničkom saopštenju.

Iako su važili za jedan od najskladnijih holivudskih parova, 37-godišnji glumac i glumica kao da su nagovještavali rastanak, navode američki mediji.

Džena je za martovsko izdanje časopisa Health rekla: Kada nam ljudi kažu da imamo savršen život sve što želim je da vrisnem i kažem im da niko nije savršen.

Čening i Džena upoznali su se na snimanju filma Step Up 2006. godine. Vjenčali su se u julu tri godine kasnije u Malibuu. Njihova ćerka Everli rođena je u Londonu 2013. godine.