Kraj nakon 16 godina braka: Holivudska glumica se ponovo razvodi

Poznata američka glumica Đina Dejvis (62) odlučila je da stavi tačku na svoj brak sa neurohirurgom Rezom Džarahijem

Kako prenosi portal TMZ, ove vijesti potvrdio je hirurg koji je u papirima za razvod braka naveo kao glavni razvod neusaglašenost, a njih dvoje su se rastali još u novembru mjesecu.

Njoj je bio četvrti brak, a zajedno sa Rezom ima troje djece, 14-godišnje blizance Kaisa i Kiana i 16-godišnju ćerku Alizu. Navodno, Reza je u dokumentima koje je predao sudu tražio zajedničko starateljstvo nad djecom.

Đina i njen 15 godina mlađi suprug upoznali su se na jednoj zabavi krajem devedesetih, a svoju ljubav krunisali su brakom 2001. godine

Zvijezda filma Thelma & Louise je poznata po burnom ljubavnom životu, te je prije slavnog neurohirurga čak tri puta bila u braku.

Prvi put je stala na ludi kamen 1982. godine, kada se udala za vlasnika ekskluzivnog restorana Ričarda Emola. Njihova ljubav nije potrajala, a kao razlog navodio se težak period u Đininoj karijeri. Pet godina kasnije ona se udaje za glumca Džefa Goldbluma, sa kojim je kasnije i glumila u filmovima Transylvania 6-5000 i The fly. Razveli su se 1990. godine. Nakon toga oskarovka je pronašla ljubav u producentu Reniju Harlinu, a njihov brak se okončao 1998. godine.