Predsjednik Goldman Saksa u slobodno vrijeme radi kao DJ

Dejvid Solomon, predsjednik banke Goldman Saks, u slobodno vrijeme radi kao di-džej D-Sol, a početkom juna objavio je svoj prvi singl Don’t Stop

Pjesma, dostupna na Spotifaj i Epl Mjuzik je dens remiks popularne pesme koju je prvi put objavio Flitvud Mek 1977. godine.

Solomon, koji se vidi kao nasljednik izvršnog direktora Lojda Benkfejna, je u funkciji di-džeja prvi put otkriven prošle godine, ali u Goldman Saksu ne prestaje da kruži priča o njemu. Solomon se nije postidio zbog svog hobija, naprotiv, više puta je pričao o tome u javnosti. On je sebe opisao kao doživotnog audiofila intrigiranog modernom muzičkom industrijom – prenosi B92.

– Prije nekih pet ili sedam godina počeo sam da bilježim šta se događa u svijetu klupske i elektronske dens muzike, kao i generalno elektronske muzike. Pomislio sam kako mi se baš sviđa neka od te muzike i počeo sam da se igram, čitam o di-džejevima. Zalutao sam u to kao u hobi, a sada to radim iz zabave  – kaže predsjednik Goldman Saksa.

Pjesmu Don’t Stop producirala je kompanija Kraud records iz Njujorka, koja stoji iza imena kao što su Disko Kilerz, Filfi Rič i Likvid Toda, Solomonovog prijatelja. D-Sol ima mjesečno više od 425.000 pregleda na Spotifaju, navodi Biznis insajder.