Kako Mclaren pridobija mlade vozače?

Automobil

Britanski brend je upravo debitovao sa svojim najnovijim električnim vozilom, koje je kreirano za djecu uzrasta od tri do šest godina.

Kao varijacija 720S modela, koji se našao na brojnim listama najboljih automobila, 720S Ride-On dizajniran je sa mlađom generacijom ljubitelja superautomobila na umu, što je kompanija spremno priznala. Ali, za razliku od drugih McLarena, ovaj se može kupiti samo u odabranim svjetskim prodavnicama igračaka.

“Ohrabrujući ovu mladu, novu generaciju entuzijasta, sa neuporedivim vozačkim iskustvom koje je učinilo McLaren sportske automobile slavnim u čitavom svijetu, novi Ride-On model prenosi ovaj žanr na sasvim novi nivo McLaren autentičnosti”, stoji u press objavi kompanije.

I dok oni nisu bili naročito rečiti o performansama malenog kabrioleta, otkrili su nam da on zapravo dolazi sa pravim zvucima motora i robusnim infotainment sistemom sa USB i SD card ulazima. Vozači mogu puštati svoje omiljene pjesme ili gledati crtane filmove između dremki. Ako vam to zvuči opasno, kao ometanje tokom vožnje, znajte da se malim automobilom može upravljati i uz pomoć daljinskog upravljača, tako da se roditelji mogu pobrinuti da se njihovo dijete ne uvali u nevolje dok gleda Toy Story 4.

I dok je mali roadster inicijalno dostupan u boji Papaya Spark, McLaren obećava da će kreirati novi model u dodatnih sedam boja – Azores Orange, Belize Blue, Lantana Purple, Onyx Black, Mauvine Blue, Silica White i Saros Grey, do kraja godine.

Naravno, najimpresivnija osobina ovog modela može biti njegova iznenađujuće niska cijena. Ride-On će se naći na tržištu sa cijenom od oko 400 dolara, što znači da možete kupiti sedamsto ovih modela, po cijeni standardnog 720S kupea.