Plaćajte svoje kupovine luksuznom narukvicom

Ako mislite da nosiva tehnologija mora biti predstavljena dosadnim fitnes narukvicama koje su zamijenile digitalne satove, znajte da se varate.

Tokom proteklih nekoliko godina, svijet luksuza se otvorio prema sektoru nosive tehnologije, a mi smo nekoliko puta imali priliku da vidimo luksuzne brendove koji su osmislili svoje iteracije obmotane ekskluzivnošću. Ženevski brend Armillion predstavio je narukvicu dekorisanu dijamantima, koja je sposobna za beskontaktno plaćanje i ima limit od milion britanskih funti.

Nazvana Adamantos, narukvica je napravljena od keramike i 18-karatnog bijelog zlata, dok je krase 252 dijamanta, težine 4.6 karata. Kompanija kaže da ova narukvica sa MasterCard podrškom radi bez baterije, dok vlasnici mogu prilagoditi limit, vidjeti svoj bilans i aktivirati ili deaktivirati uplate putem posvećene aplikacije.

U opisu na sajtu stoji: “Samo privilegovani koji osjete dodir  Adamantos na svojim ručnim zglobovima, moći će da razumiju našu beskompromisnu potragu za esencijom luksuza u najfinijim materijalima, koji su uzdignuti do novih nivoa sa oblicima koji nikada prije nisu dostignuti”. Ukoliko brinete o bezbjednosti, kompanija tvrdi da NFC tehnologija koja stoji iza narukvice pruža enkripciju na nivou banke. Pored toga, narukvica se može koristiti za kućne i automobilske bezbjedonosne sisteme takođe. Samo deset primjeraka ove narukvice će biti predstavljeno, a njihova cijena iznosi 78.000 dolara.

Armillion takođe nudi i pristupačnije opcije, uključujući Black Beast, koja sadrži konstrukciju od poliranog titanijuma.