Čarape Majkl Džeksona sa cijenom od milion dolara

Ikonične čarape koje je muzička legenda nosila prilikom izvođenja svog slavnog pokreta moonwalk, dio su aukcijske prodaje. Svjetlucave čarape nude se po cijeni od milion dolara!

Dekorisane kristalima, ove čarape je slavni pjevač nosio tokom TV nastupa kada je izvodio Billie Jean 1983.godine, kada je po prvi put pokazao svoj slavni pokret. Džeksonu je ove čarape poklonio Frenk DiLeo, koji ga je doveo u Epic Records i bio njegov menadžer od 1984. do 1989.godine.

Pored svjetlucavih čarapa, u ponudi je i potpisano pismo koje je Džekson poslao Frenku, zahvaljujući mu se što ga je držao na zemlji tokom njegove Victory turneje. Takođe, pismo dolazi sa sertifikatom autentičnosti i pismom Frenkove žene, u kom se potvrđuje da je pjevač ove čarape zaista nosio kada je debitovao sa moonwalk pokretom.

Što se drugih predmeta tiče, dostupne su originalne zlatne i platinaste nagrade za Thriller, Dangerous, Bad, This Is It i Off The Wall, kao i znak koji je pjevač koristio za snimanje Moonwalkera 1988.godine. Aukcija traje od 13. do 22.novembra, tako da možete pokušati da kupite nešto.