Časovnik od 40.000 dolara kao VIP ulaznica na događaj

Mogul muzičkog svijeta je prevazišao sam sebe, kada je poslao luksuzne časovnike gostima svog specijalnog događaja.

Na najluksuznijim zabavama i konferencijama, VIP ulaznice obično su predstavljene trakama ili narukvicama, sa obilježjem koje organizatorima stavlja do znanja da imate posebne privilegije. Ipak, to svakako nije slučaj kada ste Džej Zi, jer je slavni hip hop umjetnik i prvi milijarder iz svoje sfere, za svoju predstojeću Shawn Carter Foundation Gala večeru, odlučio da svim važnim ljudima koji su pozvani pokloni Rolex časovnike od 40.000 dolara. Ako ništa drugo, moramo priznati da je ostavio snažni utisak.

Poslati zajedno sa flašom njegovog Ace of Spades šampanjca, Rolex Cosmograph Daytona časovnici kreirani su 1963.godine, a svoje ime i sportski izgled su dobili od legendarnih trkačkih staza u Dejtoni, na Floridi. Brojni slavni ljudi koji su dobili ovu pozivnicu nisu skrivali svoje oduševljenje i brzo su je podijelili sa svojim fanovima na društvenim mrežama, diveći se svom novom satu sa prečnikom od 40 mm, crnim brojčanikom, kućištem i narukvicom od roze zlata, koji košta 37.450 dolara.

Shawn Carter Fondacija osnovana je 2002.godine, sa ciljem pružanja pomoći onima koji se suočavaju sa teškim ekonomskim uslovima, kako bi dobili visoko obrazovanje, stipendije i prilike za profesionalni razvoj. Ove godine, čuveni događaj će se održati tokom idućeg vikenda, a plan i program samog događaja bi i Džejms Bondu zadali vrtoglavicu. U planu je turnir u ajncu sa kotizacijom od 100.000 dolara i nagradom od 500.000 dolara, kao i koncert nagrađivane umjetnice Ališe Kiz.

Najveći doprinos ovom događaju daće High Rollers paket, koji se prodaje po cijeni od 140.000 dolara, a sadrži eksluzivni gala poklon.