Zavirite u stan Kristijana Ronalda u Trampovoj kuli

 

Za luksuzni apartman od 230 kvadrata u Trampovoj kuli, najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo je izdvojio čak 18,5 miliona dolara.

Trosoban stan smješten je na Petoj aveniji, koja se smatra jednom od najprestižnijih i najsigurnijih oblasti za život na Menhetnu. Izgrađen je 1983. godine, a enterijer je dizajnirao svjetski poznat enterijerista Juan Pablo Molyneux porijeklom iz Čilea, koji je čuven po maksimalističkom stilu.

Jedan od glavnih razloga za veoma visoku cijenu je spektakularan pogled koji se pruža iz svih dijelova stana. Ka sjeveru se otvara panoramski pogled na Cental park, na zapadu se može vidjeti rijeka Hadson, dok se ka jugu pruža zadivljujući pogled na najpoznatije zgrade Menhetna, uključujući i Empajer stejt bilding, Krajslerovu zgradu i Kip slobode.

Stan ima tri spavaće sobe i tri i po kupatila koja su opremljena u staklu i mermeru i nimalo ne zaostaju od ostalih prostorija što se tiče impersivnog pogleda. Dnevna soba i kuhinja su skromnih dimenzija, ali prozori od poda do plafona koji pružaju dosta prirodnog osvjetljenja.

Raskošno okruženje stana navodno je poslužio kao inspiracija E. L. Džejmsu, autoru novele „50 nijansi sive“, za kreiranje apartmana ozloglašenog neženje Kristijana Greja, glavnog junaka novele i istoimenog filma.

Ekskluzivan stan pripadao je italijanskom biznismenu i poslovnom partneru Donalda Trampa, Alesandru Protou.