Gven Stefani prodaje vilu na Beverli Hilsu

 

Gven Stefani prodaje svoju vilu na Beverli Hilsu za 35 miliona dolara

Nakon što prošle jeseni nije mogla da se odluči šta da radi sa ovom nekretninom, pjevačica Gven Stefani je konačno stavila svoju vilu na prodaju. Ona i njen bivši suprug Gavin Rosdejl su 2006. godine zajedno kupili ovaj posjed po cijeni od 13.25 miliona dolara.

Vila se nalazi na grebenu i ima pogled na Beverli Hils i Studio City, a njena prethodna vlasnica bila je Dženifer Lopez. Ovo imanje ima rezidenciju sa površinom od 1.200 m2, sedam spavaćih soba, jedanaest kupatila, kao i odvojenu vilu za goste sa pogledom na San Fernando dolinu.

Iza ekstravagantne kapije nalazi se privatni prilaz za kola koji vodi do glavne vile, u kojoj se nalazi šest luksuznih spavaćih soba, od kojih svaka ima svoju privatnu terasu i prostor za uživanje, kao i devet kupatila. Master spavaća soba ima dva odvojena kupatila i garderobe.

Ovo imanje ima svaki luksuz i više od toga, uključujući veliku trpezariju na otvorenom, kuhinju, dnevnu sobu sa kaminom, infiniti bazen, očaravajući travnjak, osvijetljeni teniski teren, igralište i još mnogo toga.

Novi dom pjevačice u koji će se useliti sa navodnim vjerenikom Blejkom Šeltonom biće podjednako luksuzan.