Kompanija 3RD Home plaća 10.000 dolara mjesečno za testiranje luksuznih kuća

Kompanija za organizaciju luksuznih odmora Third home (3RD Home) objavila je na Facebooku kako prima aplikacije za, kako su napisali, najbolji posao na svijetu

Onaj ko dobije posao treba boraviti u ekstremno luksuznim kućama, za šta će biti plaćen 10.000 dolara mjesečno. Iako posao traje samo tri mjeseca, uključuje boravak na 12 luksuznih imanja kompanije Third home.

Kako piše Cosmopolitan, cilj kompanije je da testira udobnost njihovih kuća, zbog čega su spremni platiti nekome boravak u njima, kao i troškove putovanja. Onaj ko dobije posao može povesti nekoga sa sobom, ali kompanija neće za tu osobu platiti troškove putovanja.

Kao i za sve druge nevjerovatne i dobro plaćene poslove, kandidati moraju biti aktivni korisnici društvenih mreža, dobri pripovjedači, govoriti engleski jezik i imati validan pasoš, kao i dobra sposobnost procjene luksuza.

Iz kompanije garantuju da posao može dobiti kandidat iz bilo kojeg dijela svijeta, odakle će mu biti plaćeni i troškovi putovanja. Krajnji rok za prijavu je 30. mart.