Sting prodaje penthouse vrijedan 56 miliona dolara u njujorškoj ulici bogataša

 

Britanski roker Sting i njegova supruga Trudie Styler prodaju svoj penthouse u New York Cityju koji se nalazi u jednoj od najskupljih ulica, Central Park West

Stan se nalazi na 16. i 17. spratu, a kupili su ga 2008. godine za 27 miliona dolara. Sada ga prodaju za 56 miliona dolara jer su na njegovom interijeru radili ugledni dizajneri koji su ga transformisali u unikatan dom.

Unutrašnjost se prostire na više od 1.600 metara kvadratnih. Imaju četiri spavaće sobe, 13 metara prostora do Central Parka. U stanu se nalazi kamin koji razdvaja dnevni boravak od sobe za sjedenje koja ima ugrađene police s knjigama. U stanu se nalazi i biblioteka.

Iz dnevnog boravka ulazi se u modernu kuhinju i dolazi do jednih od dvoje spiralnih stepenice. Kuhinja sadrži dva frižidera, četiri pećnice i tri mašine za suđe.

Na drugom nivou kojem se takođe može pristupiti iz lifta, nalazi se luksuzna spavaća soba s pogledom na Central Park koji oduzima dah. Tu je i kupatilo koje ima sobu za oblačenje, spa banje i saunu. Imaju terasu od 120 metara kvadratnih.

Stanari ove zgrade imaju dosta pogodnosti među kojima su ogromni fitness centar, bazen na vrhu nebodera, kino salu, privatni restoran, vinariju, biblioteku, sobu za igranju, vanjsku terasu.