Penthaus sa najboljim pogledom

Sierra Towers je rezidencijalni neboder sa trideset jednim spratom, koji odiše glamuroznom prošlošću Holivuda

Izgrađen 1965. godine, kao vizija arhitekte Džeka Čarnija, smješten na samo par minuta od Rodeo drajva i Sanset Stripa, ovaj neboder pruža svojim stanarima lak pristup svim atrakcijama Los Anđelesa. Po prvi put u skoro pedeset godina, penthaus koji okupira čitav sprat na ovoj zavidnoj lokaciji stavljen je na prodaju, nudeći potencijalnim kupcima život iznad grada.

Evan Metropoulos of Metropoulos & Co. kupili su i potom kombinovali dva odvojena penthausa kako bi kreirali jedan koji zauzima čitav sprat. Ova stambena jedinica nudi se kao prazna školjka, koja može biti prilagođena i finiširana u skladu sa željama kupca.

Penthaus nudi površinu od oko 700 kvadratnih metara, sa još oko 400 kvadratnih metara otvorenih terasa. Stanari će imati priliku da uživaju u punoj panorami grada, od njegovog centra, pa sve do okeana, kako sa krovne terase, tako i sa one koja se obmotava oko cijele površine ovog luksuznog prostora. U enterijeru, visoki plafoni i prozori pune visine kreiraju nevjerovatni nebeski zamak, koji kupci mogu prilagoditi svojim potrebama.

Predloženi planovi i renderinzi prostora nastali su kao delo dizajnera Gavina Brodina. Odvojeni apartman za goste, prostor za osoblje i šest parking mjesta takođe su dio ove ponude.

Stanari će takođe imati pristup vrhunskom fitnes centru i bazenu na otvorenom. Cijena penthausa je 58 miliona dolara.