Track Pack McLaren 570S Spider za ljubitelje brzine

Automobil

McLaren je dodao specijalni Track Pack svojoj beskrajnoj listi opcija za ovaj kabrio superautomobil, koji za cilj ima da ovo vozilo učini još uzbudljivijim

Ovaj komplet sadrži vizuelna i praktična unapređenja, pri čemu su sva pogodna za korišćenje na trkačkoj stazi, a koštaće oko 24.400 dolara.

Specijalni paket će olakšati 570S Spider za oko 15 kilograma, dati mu glasniju notu izduva i dinamičniji izgled. Traženi luksuzni sportski automobil sada ima odvažni novi stav, kao i novu vrijednost koju će znati da cijene svi fanovi i kolekcionari ovog brenda.

Što se eksterijera tiče, unapređenja uključuju Dark Palladium krov, novi zadnji spojler i ultra lagani set točkova sa Stealth završnim detaljima. Tu je i sportski izduv sa Stealth detaljima, koji će se pobrinuti da vožnja kući bude uzbudljivija nego ikada.

U enterijeru, Track Pack 570S Spider izgleda veoma privlačno takođe, a na raspolaganju vam je šest Sport Design tema. Takođe, ovaj model ima Carbon Fiber Race sedišta, Carbon crni alkantara volan i fabrički McLaren Track Telemetry sistem (MTT).