Za rubriku „najbolji poslovi“: Tester luksuznih jahti

Karijere

Startap vebsajt oglasio je potencijalno najbolji posao na svijetu – putovanje oko svijeta i testiranje luksuznih jahti, uz naravno veoma dobru zaradu.

Posao iz snova oglasio je HushHush, nedavno lansiran vebsajt za luksuznu kupovinu, prenosi Fox News.

Tržište, poznato kao Amazon za milionere, traži nekoga da ocjenjuje jahte prije nego što budu oglašene na sajtu.

Oglas za tu ulogu, koja se plaća 1.865 dolara nedeljno, zahtjeva od zaposlenog da živi na jahti sedam dana, provjeravajući njene funkcije, kvalitet i podobnost za sajt, uključujući čak i utičnice, vrata, krevete, tuševe i slavine.

Osoba koja pobijedi na konkursu imaće mogućnost da ocijeni i do 50 jahti godišnje, što se plaća oko 93.000 dolara.

Iskustvo sa jahtama nije neophodno, iako bi, kako se navodi, bilo značajno za osobe koje se prijave. Međutim, moraju da imaju bar 21 godinu, važeći pasoš i da budu dostupni tokom godine.

„Osobe koje se prijave će ocjenjivati jahte i upoređivati ih sa rigoroznim standardima koje ima HushHush da bi bile oglašene na sajtu“, navela je kompanija.

Ovo nije prvi put da kompanija oglašava luksuznu ulogu „testera proizvoda“.

Ranije ove godine, HushHush je oglasio potragu za osobom koja bi testirala slične proizvode – stil, udobnost, performanse i pogodnost za sajt i pisala detaljan izvještaj o svakoj stvari.

To može biti bilo šta, od luksuznih automobila do privatnih aviona, pa čak i prelijepih privatnih ostrva.

Neke od najskupljih stvari koje se prodaju na sajtu su i francuski zamak od 112 miliona dolara, kao i „superjahta“ od 37 miliona dolara.