Nike iskorak u svijet luksuza

Moda

U svijetu patika, na sve strane pršte saradnje slavnih brendova.

Ovoga puta, govorimo o saradnji između kompanija Nike i Supreme, koje će zajedno predstaviti Air Max 95 model u sasvim novom izdanju. Sa konstrukcijom od premijum kože, ikonične patike će biti dostupne u tri boje, uključujući plavu, crnu i crvenu, a svojim kupcima će ponudi luksuznu estetiku koja je definitivno nedostajala sportskim modelima.

Patika proizvedena u Italiji će imati laserski perforirani Supreme logo na panelima sa strane, kao i kontrastni Air đon, logoe na kožnim elementima pete i jezika, ekskluzivno zlatno brendiranje na ulošku i mnogo toga drugog. Postava patike će biti kreirana od prevrnute kože, dok će jedinstvena metalna etiketa, sa graviranim ispisima “Made in Italy” i “L.E. Lux”, svoje mjesto pronaći sa obe strane.

Model koji je u uvodnom lookbooku predstavio ove patike je Octavian, a možemo reći da nove Air Max 95 dolaze sa tonalnim pertlama sa metalnim akcentima. Cijena premijum patika će biti oko 500 dolara, a za kupovinu su dostupne u buticima brendova i online prodavnicama od 7.novembra.