Dior predstavlja Essentials Line – sve što je potrebno modernom muškarcu

Moda

Od bijelih košulja do bajkerskih jakni, ova kolekcija sadrži sve što vam je neophodno…

Moda zaista ima tek šačicu pionira i ljudi sa kvalitetnim ukusom u bilo kom trenutku, a Kim Džouns iz brenda Dior je definitivno član tog elitnog kluba. U svojoj karijeri dugoj nekoliko decenija, on je dokazao da ima nevjerovatan uticaj na odijevanje muškaraca, konstantno ostajući korak ispred trendova, nudeći muškarcima ono što nisu ni znali da žele. Samo godinu dana nakon što je preuzeo vođstvo u muškom odsjeku Christian Dior brenda, njegovi najveći hitovi predstavljeni su u novoj capsule kolekciji, nazvanoj Essentials Line.

Komadi koji su u njoj predstavljeni zapravo obuhvataju sve must-have, nezaobilazne komade u garderoberu jednog modernog muškarca, uključujući sve – od lagane bijele majice, preko oštro krojenog smoking, pa do aksesoara koji su mu neophodni. I dok svaka kreacija posjeduje kvalitet kakav se i očekuje od modne kuće ovog kalibra, nama se definitivno najviše dopada način na koji je spojeno naslijeđe brenda sa Džounsovom jedisntvenom vizijom. Hodajući po žici, koja dijeli te dvije teritorije, novi odjevni komadi su klasični, ali nikako nisu dosadni.

Dior definitivno ima sasvim dovoljno čuvenih komada koji su obilježje njihovog brenda, a Džouns je te kodove prilagodio svojim svježim vizijama. Nekada, slavni logo brenda se pojavljivao samo na strukturnim torbama, dok se sada njegov tipografski dezen može vidjeti na spoljnim stranama rančeva, tašni i dubokih patika kojima je ovaj dizajner naklonjen zbog svoje ljubavi prema skejt kulturi. Mali amblem pčele koji je obilježje ljubavi koju je Kristijan Dior osećao prema baštovanstvu i prirodi, ovog puta dobija formu srebrne dugmadi za manžetne koje elegantno krase vaše zglobove.