Koliko koštaju najskuplje muške bokserice

Moda

Ako ćemo praviti poređenje, vjerujemo da će se svi složiti sa nama da je ženska odjeća generalno skuplja od muške, posebno kada se radi o donjem vešu…

Zapravo, u sferi ženskog donjeg veša, nije neobično naletjeti na komade koji koštaju i po nekoliko hiljada dolara, ali bi čitav svijet zastao u nevjerici kada bi se nešto slično dogodilo u muškom univerzumu. Ali, čik pogodite? Jedan brend je konačno otišao korak dalje od svih drugih i kreirao muški donji veš sa cijenom od 1.000 dolara, što nas dovodi do priče o najskupljim muškim boksericama.

Po toj cijeni, vjerovatno očekujete da su one napravljene od zlata, a mi vam moramo reći da niste daleko od istine. Ovaj komad donjeg veša od hiljadu dolara napravljen je od 100 % kašmira, a dolazi sa detaljima koji su kreirani od 24-karatnog zlatnog konca.

Ipak, vjerovatno biste očekivali da neki luksuzni brend kreira najskuplji donji veš za muškarce, ali ne biste bili u pravu. Ovaj odjevni predmet djelo je brenda koji se zove Nice Laundry i koji nije baš najpoznatiji po skupocjenim kreacijama.

“Nismo željeli da tek tako kreiramo kašmirske bokserice. Počeli smo sa 100 % kašmirom, ne mješavinom sa vunom ili nekvalitetnim kašmirom, a potom smo radili sa timom ovde u Njujorku, kako bi svaki par bio ručno sašiven”, kaže Riki Čoi, suosnivač ovog brenda.

Kompanija kupcima takođe nudi i opciju monograma, koji može biti urađen od zlata. “Između cijene i uputstva za održavanje (isključivo hemijsko čišćenje), ove bokserice nisu nimalo praktične, ali smo mi zaista ponosni na njih”, dodaje Riki.