Od januara jedinstvena cijena poziva prema fiksnim mrežama

Kompanija Telekom Srpske uvešće od 1. januara jedinstvenu cijenu za pozive prema fiksnim mrežama u BiH, u iznosu od 0,040 KM po minuti, bez PDV-a

Za korisnike osnovnog tarifnog paketa, cijena poziva unutar fiksne mreže “Telekoma Srpske” ostala je na istom nivou, dok je cijena poziva prema drugim
fiksnim mrežama u BiH snižena za 23,08 odsto, saopšteno je iz Regulatorne agencija za komunikacije (RAK) BiH.

Kompanija “Bh telekom” će od 1. januara uvesti jedinstvenu cijenu za pozive prema fiksnim mrežama u BiH u okviru osnovnih tarifnih paketa, u iznosu od 0,042 KM po minuti, bez PDV-a.

Za korisnike osnovnog tarifnog paketa, cijena poziva unutar fiksne mreže “Bh telekoma” povećana je za 27,27 odsto, dok je cijena poziva prema drugim fiksnim mrežama u BiH snižena za 19,23 odsto.

“Bh telekom” ukinuo je popust na cijene poziva unutar fiksne mreže u periodu slabog saobraćaja, radnim danima od 19.00 do 7.00 časova, te nedjeljom i državnim praznicima.

Kompanija “Hrvatske telekomunikacije” uvešće jedinstvenu cijenu za pozive prema fiksnim mrežama u BiH, u iznosu od 0,048 KM po minutu, bez PDV-a.

Za korisnike osnovnog tarifnog paketa, cijena poziva unutar fiksne mreže “Hrvatskih telekomunikacija” povećana je za 37,14 odsto, dok je cijena poziva prema drugim fiksnim mrežama u BiH nepromijenjena.