Stižu Logitech G533 bežične slušalice

Logitech je predstavio G533 Wireless Gaming Headset.

Uz profesionalnu bežičnu tehnologiju, Pro-G zvučničke jedinice i DTS Headphone:X 7.1 surround zvuk, slušalice donose napredne audio performanse i bežičnu udobnost. Logitech G533 odlikuje se dugim trajanjem baterije i pročišćenim dizajnom, pružajući praktičnost za vrijeme maratonskog igranja.

Napredne Pro-G audio zvučničke jedinice izrađene su od hibridnog mrežastog materijala koji pruža audio performanse koje su do sada bile dostupne jedino u high-end audiofilskim slušalicama. Zvučničke jedinice donose čistoću visokih i niskih tonova uz minimalnu distorziju zvuka.

Visoko realistične DTS slušalice: X surround tehnologije zvuka precizno replikuju 7.1 sistem tako da možete realistično doživjeti zvukove okruženja, kao npr. koliko su udaljeni neprijatelji ili iz kog smijera dolaze. Takođe, možete podesiti glasnoću za svaki od sedam audio kanala.

Uz napredni digitalni audio prenos (bez gubitaka), zvučnici Logitech G533 donose bežičnu praktičnost i nevjerovatnu vijernost zvuka u rasponu do 15 metara. Slušalice održavaju snažnu vezu, čak i na postavkama visokih elektromagnetskih interferencija (EMI) kada postoje dosezi bežičnih signala u neposrednoj blizini. Ultraniska latencija bežične veze osigurava da ne dolazi do kašnjenja zvuka tokom igre, kao ni za vrijeme gledanja filmova, odnosno streaminga.

Uz najnovije materijale i tehnologiju proizvodnje, Logitech G533 gaming slušalice izdržljive su, ali lagane tako da ih možete nositi satima. Dizajnirane kako bi kompletno prekrile uho, dolaze s jastučićima od lagane, prozračne tkanine što ih čini idealnim za sportske performanse, a uz to se jednostavno skidaju i održavaju.

Logitech G533 integriše popularnu „auto mute“ karakteristiku za sklopivi mikrofon i poboljšava smanjenje buke, kao i ekvilajzer za podešavanje kako bi pružio najjasniji zvuk za vrhunsku komunikaciju tokom igranja. Novi pop filter omogućava potpunu redukciju šumova. Punjiva, zamjenjiva baterija napaja slušalice za kontinuirano korišćenje do 15 sati uz jedno punjenje, što ih čini slušalicama za maratonska igranja. Takođe, možete koristiti Logitech Gaming Software (LGS) kako biste kontrolisali nivo napunjenosti baterije tako da vam ne „iscuri“ usred igre.

Logitech G533 bežične gejming slušalice dolaze s produžnim mikrofonom na preklop koji redukuje šum i pruža kristalno jasnu komunikaciju. S lako dohvatljivim točkićem za kontrolu jačine i tasterom za isključivanje zvuka olakšano je podešavanje postavki zvuka u brzini kao i automatsko isključivanje mikrofona, tako što se jednostavno sklopi. Za fino podešavanje koristite LGS za podešavanje ekvilajzera, surround zvuka, propratnih tonova i nivo mikrofona baziranog na igri. Možete i reprogramirati mute taster na bilo koje funkcije, kao npr. play/pause na start/stop.

Logitech G533 bežične gejming slušalice očekuju se u januaru 2017. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni 149 eura.