Predstavljen novi Honor 9 model: igra svјetlosti i tehnologije

Mobilni

Kompanija Huawei predstavila je najnoviji Honor model za 2017 – Honor 9. Honor 9 se ističe predivnim 3D staklom i metalnim okvirom koji stvaraju suptilan metalni odsjaj, nešto potpuno novo u dizajnu pametnih telefona

Uz unapređenu kameru sa dvostrukim sočivom od 20MP + 12MP, odličan kvalitet zvuka i snažno jezgro procesora, Honor 9 će omogućiti milenijalcima da istražuju svet oko sebe i uživaju u njemu.

Proizvodi se u više pažljivo biranih nijansi, a predvodnik ove nove palete boja je Glečer siva, jedinistvena boja koju je osmislio brend Honor. Tonovi na sivoj boji su inspirisani plavim ledom, rijetkim fenomenom koji oduzima dah i koji se može naći u polarnim predјelima.

Stakleni dizajn ekrana Honor 9 podiže na još viši nivo pomoću posebnog 3D stakla napravljenog iz 15 pažljivo odabranih slojeva, što omogućava da se svјetlost reflektuje sa zadnje strane na uvek drugačiji način, postajući tako najbolja dodatna oprema ovog smart telefona. RGB sočivo njegove kamere vјerno hvata živopisne detalje boja iz sviјeta oko nas, dok monohromatsko sočivo obezbјeđuje dodatni kontrast i detaljnost informacija.

Pored mogućnosti pravljenja pokretnih slika i portreta, Honor 9 posјeduje i Kirin 960 čipset, sa 4GB RAM memorijom i sistemom EMUI 5.1, sjajan Huawei Histen zvuk pomoću zvučnog efekta, dok je saradnja sa kompanijom Monster rezultirala Honor Purity jedinstvenim sistemom izjednačavanja zvuka koji je ekskluzivno dizajniran za Honor 9.