Traži se zamjena za Viktoriju Bekam: Keti Peri postaje nova Spajsica

Muzika

Nakon što je Viktorija Bekam (44) odbila opet nastupati sa Spice Girls (Spajs gerls), djevojke iz grupe počele su joj tražiti zamjenu

– Idemo na turneju. To je sad 100 posto sigurno. Voljele bismo imati i neke goste koji bi s nama nastupali. Za mene bi Keti Peri bila super opcija, ako bi pristala – rekla je Mel B (43) u intervjuu za britanske medije.

Podsjetimo, početkom godine počelo se šuškati da bi se Spajsice ponovo mogle okupiti. Mel B u to je vrijeme navodno doljetela iz Los Anđelesa u London gdje bi se trebala tajno sastati s Viktorijom Bekam, Emom Banton (42), Mel C (44) i Geri Horner (45). Probleme im je tada pravila supruga Dejvida Bekam koja je fokusirana na druge projekte.

– Ovo je okupljanje za koji niko nije mislilo da će se dogoditi. Ipak, nakon dugog vremena Viktorija je odlučila da je vrijeme za nove projekte – rekao je izvor za The Sun.

Povratak benda vrijedan 10 miliona funti po članici trebao bi, između ostalog, uključivati kompilacijski album najvećih hitova te angažmane u talent shou.