Ovako izgleda taj nastup Lejdi Gage i Bredli Kupera, o kom svi pričaju

Muzika

Lejdi Gaga i Bredli Kuper umalo su srušili internet. Gaga ne samo da je u Dolbi teatru sinoć osvojila Oskara, već je sa Bredlijem Kuperom obeležila čitavu ceremoniju kada su nenajavljeni izašli na binu i zajedno otpevali „Shallow“, numeru iz hit filma „A Star Is Born“ koji je pored nominacije za najbolju pesmu, poneo još šest nominacija za Oskara.

Gaga nije propustila priliku da se u svom obraćanju tokom primanja nagrade zahvali Kuperu.

„Ne postoji niko na ovom svijetu osim tebe ko bi mogao da otpjeva ovu pjesmu sa mnom“, rekla je Gaga.

I Gaga i Kuper nominovani su i u kategorijama za najbolje glumce, a „Shallow“ su zajedno izveli uživo samo jednom dosad u Las Vegasu. Na dodjeli Gremija, Gagi se u izvođenju numere na bini pridružio koautor pjesme Mark Ronson.

„Shallow“ je postao neviđeni hit čak i prije nego što je film premijerno prikazan, a početkom ovog mjeseca pjesma je nagrađena sa dva Gremija, uključujući i nagradu za pjesmu godine, a ovjenčana je i Zlatnim globusom za najbolju originalnu pjesmu.

Lejdi Gaga i Kuper u filmu „A Star Is Born“ igraju ljubavnike, a otkada je film premijerno prikazan, šuška se o tome da su njih dvoje hemiju sa ekrana preneli i u privatni život. Brzo su postali omiljeni par kod publike, a na društvenim mrežama posebno se priča o tome kako između njih očigledno postoji nešto više. Glasine su podgrejane kada je Lejdi Gaga raskinula veridbu sa svojim verenikom, samo nekoliko nedelja pred dodelu Oskara, ali se priča i da Kuperova supruga Irina Šajk, sa kojom ima ćerkicu, nije baš najsrećnija što su Kuper i Gaga toliko bliski.

Šajk je, međutim, na sinoćnoj dodjeli Oskara bila prva koja je ustala i aplauzom pozdravila zajednički nastup Gage i Kupera, a nakon što se Gaga vratila na svoje mjesto sa nagradom u rukama, njih dvije su se zagrlile. Raspored sjedenja – Šajk je bila smještena između Kupera i Gage – bio je povod za priču o tenzijama koje očigledno postoje u ovom trouglu, ali je Irina Šajk na sinoćnoj ceremoniji učinila sve da pokaže da je ponosna na svog muža, te da između Gage i nje ne postoji ni najmanja netrpeljivost.