Severina osvojila Čikago i Las Vegas

Protekli vikend bio je ostvarenje snova za najveću regionalnu zvijezdu, Severinu, koja je svojim spektakularnim nastupima ovoga puta osvojila čak i američku publiku

Velikim koncertom u Čikagu, u hotelu Hyatt Regency O’Hare, započela je svoju dvodnevnu turneju, koja se sutradan nastavila u Las Vegasu, u dvorani The Chelsea, koja je do sada ugostila neka od najvećih svjetskih pjevačkih imena, poput Lady Gage, Boba Dylana, Brune Marsa…

Upravo ondje, nedjeljama prije koncerta, sve je bilo u znaku Severine. Veliki billboard ispred hotela Cosmopolitan of Las Vegas, bio je samo uvertira u ono što se nalazilo u samom hotelu – Severinino ime svijetlilo je na svakom koraku ovog luksuznog hotela, kraj kojeg su se fotografisali obožavaoci iz cijele Amerike, koji su došli kako bi prisustvovali ovom spektaklu.

Jedan od posjetilaca bio je i Richard Jackson, koreograf Lady Gage, s kojim se Severina, neposredno prije nastupa, zagrijavala u garderobi. Odlično raspoložena, osim Severine bila je i mnogobrojna publika, koja je i u Čikagu i u Las Vegasu, uglas sa Severinom otpjevala njene najveće hitove, kako iz novijeg, tako i iz starijeg repertoara.

Čestitke nakon ovog velikog uspjeha stizale su sa svih strana, a Severina je putem društvenih mreža poručila kako nikada neće zaboraviti ono što joj je pružila američka publika. (24sata.hr)