Tiffany & Co lansira najluksuzniji advent kalendar ikada

Ukoliko uživate u brojanju dana do praznika, onda svakako znate da je to daleko zabavnije uz Advent kalendare…

Sada, kada ste odrasla osoba ne morate trpiti jeftine čokoladne verzije, već možete sebi, ili nekome koga volite pokloniti najnoviji Tiffany & Co luksuzni model, koji sadrži uređenu selekciju skupocjenih poklona, koji će definitivno probuditi u vama uspavani duh praznične sezone. 120 centimetara visoki Advent kalendar, čija cijena kreće od 112.000 dolara, prekriven je ručno ilustrovanim dezenom njihovog butika na Petoj aveniji, a sadrži brojna Tiffany iznenađenja koja će vam decembar učiniti daleko dekadentnijim.

“Ove praznične sezone, željeli smo da iznenadimo naše kupce na sasvim novi način, predstavljajući naše maštovite komade i iskustva, koja možete pronaći samo u našim buticima”, kaže Rid Krakof, umjetnički direktor ovog brenda.

I zaista, unutar ovog advent kalendara ćete pronaći brojna interesantna iznenađenja, uključujući komade iz Tiffany T, Victoria i HardWear kolekcija, uz neke interesantne aksesoare iz njihove Tiffany’s Everyday Objects ponude. Jednog dana, na poklon možete dobiti srebrnu papirnu čašu koja košta 625 dolara, dok vas već sljedećeg iza vratanca može očekivati Tiffany T True narukvica od 18-karatnog zlata, sa cijenom od 4.800 dolara. Tu je čak i Smile ogrlica od 18-karatnog roze zlata dekorisana dijamantima.

Advent kalendar je dio novog Very, Very Tiffany prazničnog kataloga, koji ukupno sadrži 12 unikatnih poklona i iskustava. Tiffany & Co brend je osmislio nekoliko interesantnih kutija, koje nisu toliko očekivane od njih, a dolaze kao plod saradnje sa drugim nama omiljenim brendovima.

Za se ljubitelje nakita, tu je interesantni prsten, koji na sebi nosi besprijekorni dijamant težak više od osam karata, koji sami dizajnirate zajedno sa Krakofom. Za ljubitelje benzina, tu je jedinstveni Indian Motorcycle, finiširan slavnom Tiffany plavom bojom. Vintage motor ima točkove od 16 inča sa hromiranim felnama i srebrnim obilježjima, dok će ljubitelji kuvanja uživati u AGA setu tiganja od livenog gvožđa, u istoj iskonskoj nijansi, kao i u Tiffany escajgu, priboru za jelo i kristalnim čašama.

Oni koji uživaju u baštovanstvu mogu sebi pokloniti srebrni plastenik, koji je idealan za stvaranje minijaturne bašte unutar njihovog doma. Svjetski putnici se mogu uputstiti u safari iskustvo koje traje jedanaest dana i iz prve ruke vidjeti kakav uticaj Tiffany Wildlife Conservation Network ima na lokalne životinje, u pratnji Tiffany x Globe Trotter seta prtljaga.

Za čitavu listu inovativnih poklona, posetite Tiffany sajt!