U Nagradnoj igri BBI banke i Mastercard Hyundai i20 otišao u Zenicu

U sklopu nagradne igre BBI banke i kompanije Mastercard „Karticu provuci, auto izvuci“, izvučen dobitnik glavne nagrade – automobil Hyundai i20, petodnevno putovanje ya dvije osobe u Istanbul i vikend na Vlašiću

U nagradnoj igri BBI banke i kompanije Mastercard „Karticu provuci, auto izvuci“, koja je trajala od  1. jula do 31. decembra 2016. učestvovali su svi korisnici BBI Debit MasterCard i BBI Gold Debit MasterCard kartica a koji su tokom jednog mjeseca napravili bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM.

– BBI banka svojim klijentima nudi devet vrsta platnih kartica koje odgovaraju širokom spektru potrošačkih potreba. Ulaskom u Mastercard kartičnu šemu BBI je značajno podigla kvantitet i kvalitet kartičnog poslovanja. Tako smo kroz program izdavanja Mastercard debitnih kartica, izgradili kvalitetan partnerski odnos sa kompanijom Mastercard koja je nedavno otvorila zvanično predstavništvo u Bosni Hercegovini. BBI je među prvima uvela  beskontaktnu tehnologiju na svojim Mastercard karticama. Na taj način pratimo napredne tehnologije u ovom segmentu poslovanja, a svojim klijentima, korisnicima kartica pružamo prednosti beskontaktnog plaćanja, čime se ubrzava i podiže nivo sigurnosti za transakcije. Rezultati upravo završene nagradne igre su pokazali da povećan broj transakcija plaćanja karticom na viši nivo podiže svijest samih korisnika kartica o prednostima bezgotovinskog plaćanja – kaže Amer Bukvić, direktor BBI banke.

2 BBI Mastercard glavna nagrada HYUNDAI i20 salon - Copy

Izvlačenje dobitnika glavnih kao i mjesečnih nagrada, proveli su članovi Komisije: Amir Trokić, predstavnik kompanije Mastercard za tržište BiH, Emir Čehajić, izvršni direktor BBI banke i Edin Brkić, direktor Sektora za poslovanje s pravnim licima BBI banke.

Hadis Kovač iz Bukovice kod Zenice dobitnik je glavne nagrade – automobila Hyundai i20:

– Veoma sam sretan i uzbuđen. Ovo je prvi put da sam nešto dobio u nagradnoj igri. Zahvaljujem se BBI banci i Mastercardu na ovom vrijednom poklonu. Nedavno sam se oženio pa je ovo prelijep vjenčani dar – kaže  Kovač, koji je kao armirač uposlenik u građevinskoj kompaniji “Famus Gradnja 3”. Drugu nagradu, petodnevno putovanje u Istanbul za dvije osobe, dobio je Uzeir Heganović iz Brežana kod Kaknja, a treću, vikend za dvoje na Vlašiću, Jelena Janjić  iz Tuzle. (I.T.)