Oracle i Mastercard zajednički unapređuju digitalnu trgovinu

Kompanije Oracle i Mastercard sklopile su globalno strateško partnerstvo, koje za cilj ima unapređenje aktivnosti u segmentu digitalne trgovine u maloprodaji i ugostiteljstvu

Novo partnerstvo objedinjuje softverske platforme i tehnologije kompanije Oracle i rješenja za digitalna plaćanja kompanije Mastercard, kao što je Masterpass, kako bi se stvorilo neometano i sigurno korisničko iskustvo u objektima svih veličina, uz istovremeno unapređenje operativne efikasnosti u obradi plaćanja.

Kompanije Oracle i Mastercard će se fokusirati na tri ključne oblasti inovacija u restoranima, hotelima i maloprodajnim radnjama.

Razvoj i pružanje odličnih iskustava za plaćanje u radnji, uključujući i implementaciju Qkr! with Masterpass usluge. Qkr je mobilna aplikacija, koja gostima omogućava da poručuju i plaćaju robu i usluge putem mobilnih telefona bez čekanja u redovima ili čekanja na konobara. Kroz ovu integraciju, transakcije postaju jednostavnije, praktičnije i sigurne.

Pružanje rješenja za platni prihvat koja olakšavaju i ubrzavaju trgovinu preko svih kanala za trgovce širom svijeta. Pružanje potpuno integrisane opcije za digitalna plaćanja i sprečavanje prevare klijentima kompanije Oracle kroz korišćenje Mastercard globalnog servisa Payment Gateway Services.

Integracija usluge Masterpass u proizvode i rješenja kompanije Oracle kako bi se korisnicima pružila vodeća aplikacija za digitalna plaćanja koja kombinuje program lojalnosti i program nagrađivanja čime se osigurava jednostavan pristup na kasi.