Hennessy predstavlja novo ograničeno izdanje

Lux

Ranije ove godine, Hennessy brend uduržio se sa Felipeom Pantoneom, kako bi zajedno dizajnirali flašu ograničenog izdanja, koja je bila dio koktel kompleta, kreiranog u saradnji sa A$AP Ferg.

Vodeći se uspjehom svog prvog zajedničkog poduhvata, slavni brend je ponovo kontaktirao Pantonea, kako bi dizajnirali novu flašu kolekcionarskog izdanja, namijenjenu prazničnoj sezoni. Dostupna u ekstremno ograničenom izdanju, ova jedinstvena skulptura i prateći dekanter će biti dostupni za kupovinu od ovog mjeseca.

Sa minimalističkim, čistim dizajnom, Collector’s Edition by Felipe Pantone, jedinstveni je omaž umetniku Hesusu Rafaelu Sotou i remek djelo je sama po sebi. U svom novom avataru, nova flaša ima nekoliko varijacija u odnosu na dizajn koji nam je predstavljen tokom ljeta, a istovremeno igra ulogu flaše i prilagodivog umjetničkog djela.

Opisana u zvaničnom press saopštenju, ova edicija predstavljena je na “sopstvenom postolju odjevenom u bijelu boju, sa šarenim šipkama koje okružuju komad, i koji su promjenljivi na zahtjev posmatrača”.

Komentarišući dalje saradnju, Pantone je dodao: “Želio sam da pokažem kako Hennessy živi intenzivno u sadašnjosti. Oni su svakako brend sa bogatim naslijeđem, ali pucaju od dinamizma. Možda vam nije očigledno na prvi pogled, ali postoji prava veza između Hennessy Very Special i prilagodive umjetničke estetike. To je moj način ilustrovanja činjenice da, baš kao što Hennessy Very Special možete učiniti sasvim svojim, ovo umjetničko djelo je komad koji se oslanja na participaciju kolekcionara. Poput ulične umjetnosti, on je neposredan, tako da vam nije potrebna obuka ili formalna umjetnička škola. Jednostavno, morate biti umjetnik sopstvenog života i ostaviti svoj trag”.

2019 Hennessy Very Special Collector’s Edition by Felipe Pantone košta 1.500 dolara i biće dostupan za kupovinu online.