Nova donacija Hemofarma kroz akciju “Superheroji”

Zdravlje

U okviru akcije “Superheroji” od prodaje Hemofarmovih probiotika prikupljena su sredstva od 46.000 KM koja su upotrijebljena za podršku rada porodilišta i pedijatrijskih odjeljenja u 15 zdravstvenih ustanova u BIH.

– Vođeni misijom naše kompanije da brinemo o zdravlju ljudi naši Superheroji su od vremena pandemije Covida, do danas, pružili podršku kroz medicinsku, zaštitnu i ostalu opremu za ukupno 39 zdravstvenih ustanova u BiH. U godini kada obilježavamo 20 godina fabrike u Banjaluci, obezbijedili smo značajna sredstva i za podršku porodilištima u zemlji. Ponosan sam što su Hemofarmovi Superheroji prepoznati i priznati od strane građana i zajednice bez čijeg povjerenja u nas i ono što radimo, ovo ne bi bilo moguće – rekao je Saša Urošević, direktor Hemofarma u BiH.

Podrška koja se sastoji od stolova za presvlačenje beba, posteljina, dužinomjera, ginekološke stolice, te vaga za bebe i proizvoda iz portfolija Hemofarma, raspoređena je u zdravstvene ustanove u Bihaću, Foči, Nevesinju, Travniku, Brčkom, Sarajevu, Gradišci, Mostaru, Doboju, Prijedoru, Tešnju, Trebinju, Zvorniku, Tuzli i Banjaluci.

Kroz akciju Superheroji Hemofarm je kroz medicinsku, zaštitnu i ostalu opremu pružio je, do sada, podršku za 39 zdravstvenih ustanova u zemlji u vrijednosti više od 170 000 KM.