Tehnički remont Bratunac izlaže u Kairu

BUSINESS KLUB

Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) iz Bratunca predstaviće se od 4. do 7. decembra na prestižnom sajmu naoružanja EDEX u Kairu, na kojem očekuje i potpisivanje važnog ugovora.

– Na mjestu gdje će se i ove godine okupiti svi najveći svjetski proizvođači naoružanja, TRB će, osim vlastitih proizvoda, borbenih vozila despot i vihor, pištolja RS vampir, linija za proizvodnju municije i niza usluga koje pruža, na najbolji način prezentovati i Republiku Srpsku i BiH i sav potencijal za razvoj namjenske industrije koji ima – saopšteno je iz ove kompanije iz Bratunca.

Kompletan asortiman biće predstavljen putem eksponata, video-materijala i kataloga, a ovu kompaniju očekuje i potpisivanje važnog ugovora, koji će još više učvrstiti poslovanje i poziciju na inostranom tržištu.

– Nakon Istanbula i Beograda, biće to treća prezentacija TRB-a ove godine na najvažnijim sajamskim manifestacijama namjenske industrije u svijetu i ujedno treći nastup u Egiptu – saopšteno je iz ove kompanije, prenijele su Nezavisne novine.

Time će, kako ističu, zaokružiti uspješnu poslovnu 2023. godinu.