Luksuzni stanovi u nekadašnjem sjedištu Titanika

 

Kompanija, Oceanic Developments, skoro je predstavila svoj mega projekat, koji će redizajnirati istorijsko sjedište Titanika i pretvoriti ga u luksuzne stanove

Ovaj razvojni plan će ponuditi sedam vrhunskih stambenih jedinica, uključujući četvorosobni penthaus, koji je osmišljen tako da ima pogled na čuveni Trafalgar skver.

Svaki od stanova će imati mermerna kupatila, luksuzne lustere, parkete od hrastovine, zaobljene plafone, umjetnička djela. Ulaz u zgradu i nekadašnja biletarnica ipak će ostati nepromijenjeni.

Dvosobni dom u ovoj luksuznoj šemi stanova koštaće vas 25 miliona dolara, a to će ujedno biti i jedan od jeftinijih u ponudi, dok će luksuznije opcije dostizati cijenu i do 100 miliona dolara. Pored činjenice da će ovaj projekat biti izgrađen u sjedištu Titanika, kupci će takođe moći da uživaju u brojnim pogodnostima, uključujući dvadesetčetvoročasovnu uslugu konsijerža.

Građevina u kojoj će se projekat nalaziti bila je dom Barkli banci, Ministarstvu odbrane i ambasadi Teksasa, restoranu i promotivnom centru. Nakon nesrećne sage o Titaniku, bilo koja zaostavština sa ovog broda se prodaje po veoma visokim cijenama.