Najsenzualniji Mercedes S klase

 

Mercedes-Benz S-Class Coupe Night Edition koji je debitovao na sajmu u Detroitu posljednji je dodatak S-Class asortimanu

Iz Mercedesa kažu da ovaj automobil kombinuje klasične proporcije Gran Turismo modela sa modernim luksuzom i vrhunskom tehnologijom, a ujedno je i najveći automobil u portfoliu ovog brenda.

Night Edition, sadrži crne boje u izobilju. Čak su i njegovi AMG točkovi od 20 inča zatamnjeni. AMG stilizovani prednji i zadnji dijelovi su definitivno idealni završni dodir. Automobil u galeriji ipak nije crne boje, već je obojen Selenite Grey Magno nijansom, ali je u svakom slučaju podjednako privlačan.

Boje unutar vozačke kabine zavise od odabira kupca, a u ponudi su različite opcije crne i sive, braon i crvene. Luksuzna napa koža u odabranim bojama će se koristiti za oblaganje volana i tapacirung sjedišta. Night Edition logo će biti utisnut na volan, ali i na druge elemente enterijera.

Kupci imaju mogućnost da odaberu motor koji će pokretati ovaj automobil, a u ponudi su različiti motori sa od 367 do 455 konjskih snaga, pogonom na zadnjim ili sva četiri točka.

Narudžbine za ove modele se prihvataju od devetog januara, ali će sam automobil do vlasnika stići tek u aprilu ove godine.