TAG Heuer predstavio novi sat sa kvalitenijim hronografom

Satovi

TAG Heuer je predstavio TAG Heuer Carrera Heuer-01 sat, model čiji razvoj je trajao punih pet godina na kojem su radili vrhunski stručnjaci, što je rezultiralo kvalitetom izrade hronografa

Skeletonizovano kućište sata ima dimenzije 45 mm, kao i savremeni sportski dizajn, a cijena manja od 5000 švajcarskih franaka redefiniše pojam vrijednosti novca.

U 2017. godini čuveni in-house hronograf pojavljuje se sa nešto manjim prečnikom kućišta od 43 mm, a u ponudi su tri verzije: intenzivno crna, mornarsko plava i elegantna konjak braon.

Sjajna ispolirana keramička tahimetarska korona, sa završnicom od fino poliranog čelika, čine ikonu modularnog kućišta izrađenog od 12 dijelova, skeletonizovani brojčanik, koji je zaštitni znak Heuer -01 sata i safirni dio poleđine kućišta, daju uvid u svu ljepotu mehanizma.

Hronografski nivo i disk sa prikazom datuma se mogu videti sa strane brojčanika. Na poleđini kućišta nalazi se crveni rotirajući cilindar, skeletonizovani most hronografa i kružni crni PVD teg privlače pažnju i usmeravaju je prema mehanizmu.

Svi pokreti hrono funkcija i satni markeri su obilježeni crvenom bojom u znak povezanosti sa svijetom automobilizma, centralni podbrojčanik sekundi, tridesetominutni podbrojčanik, kao i podbrojčanik za 12 sati i start/stop dugme. Sportski eksterijer sata dopunjuje Heuer-01 hronografski mehanizam, nazvan po osnivaču brenda Edvardu Heueru, a 01 jedan oznaka se odnosi na prvi u nizu nove generacije hronografa.

Najveći svjetski sajam satova i nakita, BASELWORLD 2017. održaće se u periodu od 23. do 30. marta u Bazelu u Švajcarskoj. (NN)