Sat u nijansama jeseni

Lijepi dani su za nama, dani kraći, temperatura opada, što znači da nam se, pored raspoloženja, mijenja i način odijevanja. Ali kako odabrati sat koji će na savršen način ispratiti jesenju slojevitost ?

Sat namjenjen prvim hladnijim danima trebalo bi da bude robusnog izgleda u divnim jesenjim nijansama senf žute, rđa narandžaste, karamel smeđoj, vojnički zelenoj ili boji bordoškog vina, a idealno je da bude upotpunjen narukvicom od teleće ili aligatorske kože.

U borbi narukvica od nerđajućeg čelika, gumenih, NATO i kožnih kaiševa,  blagu prednost dajemo kaiševima od kože, koji se odlično uklapaju uz ležerni, smart, sportski i formalni stil.

Na vintidž satovima, sportskim satovima, ili smart satovima – kožni kaiš je sinonim za eleganciju.

Ručni satovi sa kožnim kaiševima raznovrsni su koliko i ljudski karakteri.

U kompaniji TAG Heuer koriste samo najbolje kože dostupne na tržištu, gdje možete za vaš ručni sat da odaberete kožni kaiš koji je jak, mekan i fleksibilan.

Ovakav kaiš prijanja za vaš zglob ruke kao najfiniji par kožnih rukavica za vožnju, bez pucanja ili ljuštenja, a može trajati godinama. Jednostavno. Praktično. Savršeno.

Ženski satovi sa kožnim kaiševima odišu elegancijom i luksuzom. Poput male crne haljine koja je neprolazan klasik, jednostavni brojčanik – kakav ima Carrera Lady – prikazan na minimalističkom kožnom kaišu, nikad ne izlazi iz mode.

Ukoliko vašu jesenju igru želite da postavite na još viši nivo – začinite stvari aligatorskim kaišem u boji, koji je savršen kompanjon klasičnim satovima.

Bez obzira na vaš stil i priliku u kojoj ćete nositi sat, kožna aligatorska narukvica može istaći vaš omiljeni sat na najefektniji način.

TAG Heuer kožni kaiš za sat odolijeva mnogobrojnim vremenskim i temperaturnim izazovima, prateći slogan kompanije #dontcrackunderpressure. Prije nego što završe na zglobu vaše ruke, kaiševi se izlažu brojnim testiranjima izdržljivosti, a svaki kaiš, bilo da je u pitanju teleća ili aligatorska koža, testiran je više od 5.000 puta.

Jako znojenje, ekstremna vlaga, veliko trenje – nijedan izazov ne ostaje netestiran. Kaiševi se izlažu temperaturi od čak 60C u trajanju od 72 sata, a samo oni najjači završavaju kod vas.

Crna i braon koža su prirodni, živi materijali, koji mijenjaju nijansu, starost, razvijaju se i prilagođavaju se. Naravno, postoje mnogi tipovi kože kao što su: full grain, top grain, nubuck, suede, cordovan, dok će ljubitelje automobilizma posebno oduševiti rally kožni kaiš sa perforacijama.

Rally kaiševi se lako prepoznaju po tri ili više velikih perforacija. Automobilske trke su prije svega test brzine, a težina direktno igra najveću ulogu u brzini – kao takvi, mnogi rani trkački automobili imali su dijelove sa probušenim rupama. Da bi bile estetski skladne, i rukavice za vožnju (a kasnije i časovničarski kaiševi) su takođe dobili rupice.

Poput najboljeg vina, kožni kaiševi postaju bolji kako stare, razvijajući jedinstvenu patinu i autentične znake, svaki put krojeći jedinstvenu životnu priču.

Nabavite sat sa kožnim kaišem za jesen i započnite svoju autentičnu priču.