Novi Louis Vuitton časovnik za prave ljubitelje

Louis Vuitton brend često iznenađuje brojnim novitetima i dizajnerskim poslasticama

Ovaj put, u centru pažnje je njihov Escale Spin Time Blue časovnik, koji prenosi njihov postojeći Escale Spin Time model na sasvim novi nivo privlačnosti. Escale Spin Time časovnike pokreće mehanizam koji su razvili stručnjaci iz ovog brenda, koji omogućava rotaciju kockama na brojčaniku, koje se pomjeraju i tako predstavljaju tačno vrijeme.

Verzija časovnika za ovu godinu sadrži i leteći turbijon u centralnom dijelu brojčanika koji se rotira svakog minuta. Ovo je prvi put da je Louis Vuitton kuća kombinovala svoj Spin Time mehanizam sa letećim turbijonom. Ovaj inovativni dizajn smješten je u kućište prečnika 41 mm koje je napravljeno od satenski finiširanog titanijuma sa platinastom bazom, krunom i papučicama. Ljepota ovog časovnika, dodatno je naglašena specijalno dizajniranim safirnim kristalom.

Dok su prethodna izdanja Escale Spin Time modela bila poprilično živahna i šarena, ovaj model koristi samo jednu boju, plavu, kako bi postigao veličanstveni efekat. Kao savršeni završni detalj, ovaj časovnik ima teget aligator kaiš sa žutom postavom i kopčom od bijelog zlata. (Luxlife)