Opel predstavio novu avanturističku Insigniju Country Tourer

Novi Opelovi modeli s vrha ponude, Insignia Grand Sport i Insignia Sports Tourer, nedavno su globalno premijerno predstavljeni u Ženevi, ali dvojac iz snova već je spreman postati trio

Baš kao što je bilo s prethodnom generacijom, Insignia će biti dostupna i kao avanturistički automobil s pogonom na sve kotače i sposobnošću offroad vožnje.

Riječ je o Insginiji Country Tourer koja će premijerno biti predstavljena na IAA sajmu u Frankfurtu. Budući vlasnici svoju će avanturističku Insigniju moći naručiti u junu, a u salone će stići nedugo nakon svjetske premijere.

Savršen je izbor za obožavaoce zimskih sportova i rekreacije izvan grada, ali i sve koji cijene lijep izgled. Insignia će zadovoljiti sve avanturistički nastrojene Opelove kupce. Nova Insignia Country Tourer opremljena je pogonom na sve kotače i Torque Vectoring sastavom.

Novu Insigniju pokretaće moćni motori preuzeti iz limuzinske/karavanske izvedbe, a užitak u vožnji biće upotpunjen novim tehnologijama kao što je Opel OnStar. Agresivan i robustan vanjski dizajn, uz Exclusive paket, vlasnik će moći prilagoditi po želji, počevši od neograničene palete boja, do posebnih elemenata eksterijera i interijera.