Koliko je koštalo vjenčanje Pipe Midlton?

Pipa Midlton dala je budućim nevjestama mnoštvo ideja. Njeno vjenčanje prethodnog vikenda bilo je baš onakvo kako taj dan treba da izgleda – odmjereno, elegantno i sa stilom. A koliko je to koštalo? Upućeni kažu nekoliko miliona dolara

Pipa je odabrala njeno rodno mjesto, predio u Baklberiju za destinaciju vjenčanja. Takođe, sume i troškovi koji su u opticaju su okvirni, jer upućeni vjeruju da su Pipa i Džejms dosta dobili kao poklone od organizatora – samo da bi se na taj način reklamirali.

Pozivnice 
Prije vjenčanja mladenci su slali pozivnice zvanicama i procjenjuje se da su ih koštale 4.500 dolara.

Haljina 
Briljatna kreacija vjenčanice koju je potpisao Žil Dekon koštala je 52.000 dolara. Za cipele je izdvojeno oko 2.500 dolara.

Frizura i šminka 
„E! news“ piše da je za elegantan izgled Pipe za njeno vjenčanje potrošeno 975 dolara. Toliko su koštali šminka profesionalaca i frizura.

Prevoz 
Mladenci su na vjenčanje došli u vintidž kolima. Takođe, obezbijedili su 50 „land rovera“ za goste i obezbjeđenje koje je brinulo tokom dana da sve protekne u najboljem redu. Za ovu stavku izdvojeno je 26.000 dolara.

Nastup 
Gosti su na vjenčanju između ostalog uživali i u pilotskim akrobacijama aviona iz Drugog svjetskog rata. Za to su izdvojili oko 6.500 dolara.

Piće 
Popilo se oko 150 flaša šampanjca „Dom Ruinart“ iz 2002. godine, što je koštalo 26.000 dolara. Za vino je izdvojeno 66.000 dolara.

Svadbena torta
Mladenačka torta koju je napravila kuća „Domino Purchas Contemporary Cakes“ koštala je 18.000 dolara.

Paviljon 
Stakleni paviljon u prelijepoj engleskoj prirodi koštao je 130.000 dolara. Toliko je koštao zakup za tri dana, a uključeno je i montiranje i demontiranje objekta sa imanja porodice Midlton.

Aranžmani 
Bijele i roze nježne ruže bile su glavna dekoracije imanja. Za ove „ukrase“ izdvojeno je 20.000 dolara.

Vjerenički prsten
Ovom spisku treba dodati vjerenički prsten koji je koštao oko 250.000 dolara. Takođe, nije poznato koliko tačno je potrošeno na muziku, nekoliko džez bendova, kao i mladoženjin stajling.