Retro tastatura za ljubitelje tehnologije

Većina brendova se trenutno fokusira na kupce konciznog stila, a upravo je za ovaj tip korisnika specijalno dizajnirana Posh Retro Classic tastatura, kompanije Azio

Ova luksuzna mehanička tastatura inspirisana je vijek starim pisaćim mašinama i posjeduje veoma elegantan dizajn, u najmanju ruku, Bluetooth mogućnosti i mnoge druge više nego interesantne detalje.

Nevjerovatni bakarni eksterijer pruža maksimalnu retro vibraciju koja tastaturu čini neodoljivom. Ova retro tastatura kompanije Azio, predstavlja prvu inspirisanu pisaćim mašinama na tržištu i opremljena je osvijetljenim komandama visokog kvaliteta. Kompatibilna sa Windows i Mac operativnim sistemima, ova veoma lijepa naprava dostupna je u tri različita stila – Onyx, Posh i Artisan, a izbor naljepšeg od njih zavisi samo od vašeg ukusa.

Ojačan predivno obrađenim pocinkovanim aluminijumom, ram je poliran i usavršen kako bi istakao zadivljujuće bakarne finiše, zajedno sa stilskom paletom gornjih dijelova kreiranih od kože, koja reflektuje ukus i pažnju pruženu detaljima. Tastaturi su dodati šestostrani šrafovi, dok je retro/industrijski stil komplementiran modernim karakteristikama kao što je pozadinsko LED osvjetljenje skriveno iza svakog posebnog dugmeta.

Svaka tastatura posjeduje elegantno dizajniranu i prilagođenu pločicu na kojoj je smješten logo, a kreirane su poliranim, premijum anodiziranim aluminijumom, dok svijetlo lakirani finiši dodaju ukupnom elegantnom izgledu ovog ultimativnog alata svakog svakog radnog čovjeka 21. vijeka.