Viz er obara rekorde

Svijet

Viz er, jedna od avio-kompanija s najbržom stopom rasta u Evropi i vodeći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, postigao je novi rekord po broju putnika u svojoj istoriji

Na osnovu najnovijih statističkih podataka o prometu, kompanija je u proteklih 12 mjeseci prevezla više od 30 miliona putnika, dok je poslovanje širom Evrope poraslo za 24 odsto u odnosu na prethodni period. U okviru najvećeg procesa proširenja poslovanja, pokrenutog početkom marta, ovaj avio-prevoznik uvodi 700 novih letova nedjeljno i očekuje isporuku 21 aviona tipa Erbus u svojim evropskim bazama za samo 17 nedjelja.

Za samo osam nedjelja, Viz er je već uveo 34 nove niskotarifne linije širom svoje evropske mreže i predstavio tri nove destinacije, kojima je dodatno proširio svoju ponudu avio-karata po izuzetno niskim cijenama: Atinu u Grčkoj, Harkov u Ukrajini i austrijsku prestolnicu Beč.

Brz rast poslovanja kompanije Viz er donosi vrlo povoljne letove i najbogatiju moguću ponudu za klijente, uz jednostavan online sistem za rezervacije, prenosi Seebiz.

– Ponosni smo što smo ostvarili još jedan značajan uspjeh u istoriji Viza i oborili rekord po broju putnika u proteklih 12 mjeseci. Više od 30 miliona putnika su poslovno ili privatno uživali u vrlo povoljnim letovima Viza širom naše velike i raznovrsne mreže – izjavila je Sorina Ratz, v.d. direktora korporativnih komunikacija u kompaniji Viz er.