Puma predstavlja specijalnu kolekciju u saradnji sa Mercedes Benz brendom

Moda

Čuveni sportski gigant, Puma, ovih dana osvaja čitav svijet.

Nakon najavljivanja serije interesantnih saradnji, slavna sportska marka sada se udružila sa Mercedes-Benzom kako bi zajedno kreirali unikatnu, ekskluzivnu kolekciju za žene. Sastojeći se od kišobrana, odjeće, časovnika i mnogo toga drugog, ovaj ansambl je sasvim šik i unosi stil i komfor u vašu svakodnevicu.

U sekciji koja je posvećena garderobi, od najvažnijih komada izdvajamo funkcionalnu košulju boje breskve i bluzu koja sadrži dryCELL tehnologiju, Performance Fit golf bluzu i golf polo majicu ciklama tonova, majicu bez rukava sa rajsferšlusom i Mercedes logom nazad, kao i ultra moderne crne ženske sportske pantalone. Drugi interesantni komadi uključuju srebrno obojenu vind jaknu i golf džemper napravljen od inovativnog materijala evoKNIT, koji optimalno reguliše tjelesnu temperaturu po potrebi.

Puma x Mercedes Benz kolekcija takođe sadrži dvotonske Stick kišobrane u više nijansi (crvena/narandžasta, narandžasta/žuta, petrol/mint i lila/elder), ultra elegantne šoper torbe sa kožnim akcentima i zvezdastim Mercedes amblemom i veoma interesantne Sport Fashion M3 ženske hronografe. Pored toga, tu su Prague privjesci za ključeve koji dolaze u svom specijalnom paketu. Oni koji su u potrazi za prtljagom, mogu odabrati Lite-Box 69 kofere u boji crvene hrizanteme.