Caviar predstavlja specijalne iPhone 11 pro modele

Tokom proteklih nekoliko godina, ruski brend Caviar zaradio je svoju reputaciju, jer su kreirali neke od najinteresantnijih i najekstravagantnijih iPhone modela na svijetu, koji su dekorisani praktično svakim materijalom koji postoji na našoj planeti…

Ipak, njihova najnovija ponuda nije samo unikatna, već zaslužuje i obilježje kolekcionarskog predmeta. Caviar nova Superior kolekcija prilagođenih iPhone 11 pametnih telefona slavi najveće legende svijeta, uključujući su-osnivača Apple brenda, Stiva Džobsa. iPhone 11 Pro Superior Jobs je “omaž besmrtnom geniju”, a dizajniran je u stilu originalnog modela. Utisnuti Apple logo na centralnom dijelu kućišta sadrži pravi komad ikonične crne rolke, dok donji dio ima pločicu graviranu Džobsovim autogramom. Cijena Jobs izdanja kreće od 6.290 dolara za standardni 64GB model, a ide sve do 7.460 dolara za 512GB Max verziju. Ova verzija je ograničena na samo devet primjeraka.

iPhone 11 Pro Superior Ali & Frazier, kao što samo ime govori, omaž je dvojici najslavnijih boksera teške kategorije svih vremena i epskim susretima koji su obilježili istoriju sporta. Zadnji dio telefona sadrži komad crvene tkanine sa Alijevog šortsa, kao i plavi komad sa Frejzerovih, zajedno sa zlatnim šampionskim pojasom od 24-karatnog zlata. Ograničeno na samo tri primjerka, Ali & Frazier izdanje će vas koštati između 11.990 i 13.160 dolara.

Za ljubitelje muzike, Caviar je kreirao iPhone 11 Pro Superior The Beatles koji slavi legendarni britanski brend. Ovaj model dobio je komade odijela koja su nosili Džon Lenon, Pol Makartni, Ringo Star i Džordž Harison. Samo jedan ovakav model će biti proizveden, a njegova cijena će biti 11.210 dolara za 64 GB iPhone 11 Pro, odnosno 12.380 dolara za 512 GB iPhone 11 Pro Max.