Najdekadentniji iPhone model ikada

Slavni ruski brend Caviar, poznat po dekadentnim dizajnima iPhone modela, predstavio je jednu od svojih najraskošnijih kreacija ikada.

U pitanju je iPhone 11 Pro Discovery Solarius, koji je, kako i njegovo ime govori, dizajniran sa ciljem da simbolizuje vječni život koji Sunce podaruje našoj planeti. Jedinstveni iPhone je napravljen sa pola kilograma zlata, 137 dijamanata i luksuznim mehaničkim satom na zadnjem dijelu, sa turbijonom. Unutar lica časovnika, nalazi se specijalni žuti dijamant, odnosno sunčani kamen, koji predstavlja centar našeg solarnog sistema. Jedinstveni iPhone 11 Pro dio je najnovijeg Discovery asortimana ovog brenda, koji je tematski fokusiran na sve dijelove našeg sunčevog sistema. Discovery Solarius je najluksuzniji model asortimana, kreiran kao unikat.

Kako stoji u zvaničnom opisu na Caviar sajtu, cijena ovog modela kreće od 70.340 dolara za verziju od 64 GB, a ide do 71.520 dolara za iPhone 11 Pro Max sa 512 GB. Ipak, unikatni iPhone je već prodat, a ako osjećate tugu zbog toga kojim slučajem, znajte da drugi dijelovi sunčevog sistema iz ove linije još uvek mogu biti vaši, po znatno povoljnijoj cijeni.