Belgrade Waterfront ponovo dobitnik prestižne nagrade

Kompanija Belgrade Waterfront je drugu godinu za redom osvojila prestižnu međunarodnu nagradu European Property Award u kategoriji „Najbolji projekat mješovite namjene“.

Svečana ceremonija održana je u Londonu, a dobijanjem ovog priznanja, projekat je direktno nominovan za nagradu International Property Award, za koju će se dalje takmičiti sa nagrađenim projektima iz drugih regiona širom svijeta.

Nezavisni žiri od 80 stručnjaka iz oblasti nekretnina, prijavljene projekte ocjenjivao je na osnovu dizajna, kvaliteta, usluga, inovacija, originalnosti i održivosti, a nominovani su bili najbolji evropski projekti u oblasti nekretnina.

„Velika je čast dobiti ovo prestižno priznanje, a posebno smo ponosni na to što su stručnjaci prepoznali kvalitete projekta već drugu godinu za redom. To nas ujedno i obavezuje da nastavimo da ostvarujemo našu misiju – da kreiramo jedinstven stil života na obali rijeke, kako za stanare, tako i za sve Beograđane i posjetioce“, rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront. „Pred nama su brojni novi i uzbudljivi projekti, koji će učvrstiti Belgrade Waterfront na poziciji jedne od najpoželjnijih gradskih destinacija. Uskoro nas očekuje otvaranje velikog parka, zajedno sa prvim dijelom bulevara Vudroa Vilsona. Sljedeće godine otvorićemo i Galeriju Belgrade, najveću šoping i zabavnu destinaciju u regionu, koji će postaviti nove standarde maloprodaje“, najavio je Nedeljković.

Osim najviše nagrade u kategoriji „Najbolji projekat mješovite namene“, kompanija Belgrade Waterfront prepoznata je po kvalitetu svog vebsajta, kao i stambene višespratnice BW Vista, za šta je takođe dobila priznanja. Ova stambena zgrada, kao i zgrada BW Parkview, nedavno je dočekala stanare, te je u okviru projekta do sada useljeno više od 750 stanova.

European Property Awards dio je International Property Awards i predstavlja prestižnu nagradu koja se dodjeljuje za vrhunska dostignuća kompanija u industriji nekretnina. Nagrade su podijeljene na regione koji pokrivaju Afriku, Aziju, Pacifik, Arapsko poluostrvo, Kanadu, Karibe, Centralnu i Južnu Ameriku, Evropu, Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države, a kompanije učesnice se prijavljuju na regionalnom nivou.