Christian Louboutin predstavlja novu prazničnu kolekciju

Prije nego što počnete u panici da tražite nove odjevne kombinacije koje ćete potencijalno obući kako biste ispratili staru i pozdravili Novu godinu, znajte da online prodajna platforma MyTheresa i renomirani francuski dizajner, Christian Louboutin, spremaju zaista posebnu kolekciju. Oni su predstavili specijalnu kapsul liniju, namijenjenu divama iz čitavog svijeta.

U ponudi je osam klasičnih modela obuće, uključujući štikle dekorisane mašnama, salonke ukrašene srebrnim kristalima koji svjetlucaju, kao i gležnjerice i patike. Kapsul kolekcija se dalje poigrava nijansama crne, bijele, srebrne i živahne Loubi crvene boje, pa svaki komad, kao i uvijek do sada posjeduje crvene đonove.

Naši lični favoriti su cipele sa vrtoglavo visokim potpeticama u crvenoj i crnoj boji, koje imaju mašnu sa svoje zadnje strane. Oni koji žele da budu kul, mogu se odlučiti za klasične patike bijele boje, koje dolaze dekorisane kristalima, u skladu sa prazničnom sezonom.

Na kraju, moramo još reći da je ova ekskluzivna kolekcija već sada dostupna za kupovinu, sa cijenama koje idu od 795 do 1.495 eura.