Louis Vuitton lansira specijalne verzije svoje ikonične torbe

Inspirisani Pochette Trapeze clutch torbicom, Louis Vuitton Twis Bag torba postala je novi klasični komad slavnog brenda, kada je lansirana 2015 godine. Namijenjena jesen/zima 2019 kolekciji, silueta koju je francuska modna kuća predstavila dolazi u pravo vrijeme pred prazničnu sezonu, sa novim bojama i finišima.

Dostupna u sezonskim varijantama, torba je ponuđena u novim nijansama, koje idu od “Cherry Berry”, preko “Argento” do “MM White Epi”. Osvježenje vanvremenske bordo nijanse akcentovano je teget ivicama i srebrnim detaljima. Ekskluzivna u Twist varijanti, srebrna verzija je dobila crne detalje, dok elegantni bijeli model sadrži zlatne tonove.

Inspirisana Louis Vuitton Couture Flower Tinsel temom, Twist PM torba dolazi u crno-bijeloj varijanti. Ikonični Monogram cvjetovi slavne modne kuće mogu se vidjeti na Twist lancu, zajedno sa delikatnim ukrasima u formi štrasa.

Za zimu 2019, Louis Vuitton proslavlja svoje naslijeđe Twist MM Monogram Check, prisjećajući se amblemskog Damier dezena i ikoničnog Monograma. Uglađena koža korišćena za izradu ovog modela dobila je nježnu mješavinu Beige i Cherry Berry tonova, a uparena je sa kratkim lancem i malim kožnim kaišem.

Twist MM Monogram i Damier LV Pop Blue dolazi u verziji od kože sa neon Monogram LV Pop dezenom. Kao vrhunac, torba je finiširana plavo-zelenim guilloche graviranjem. Na kraju, Twist MM Teddy torba dobila je vunene i kožne detalje, zajedno sa bež i braon toniranim felcom.

Svi modeli su već sada dostupni za kupovinu, sa cijenama koje kreću od 3.250 dolara.