Tankoa Yachts lansiraju svoj novitet

Tankoa Yachts brodogradilište bazirano u Đenovi, upravo je najavilo svoj najnoviji projekat, tokom sajma nautike u Monaku. Njihova nova superjahta dugačka sedamdeset metara, nazvana Next 70, razvijena je u saradnji sa Frančeskom Paskovskim, i dolazi sa tri različita profila superstrukture između kojih se može odabrati.

Dizajn nove jahte dolazi sa strogim linijama, oblicima polumjeseca i crnim detaljima, što su ujedno obilježja Tankoa brodogradilišta.

Raspored enterijera naglašava svoj prednji dio, koji se sastoji od dva povezana nivoa između glavne i gornje palube. Master apartman se prostire na oba nivoa i dolazi sa terasama sa strane i privatnom teretanom.

Gornja paluba sadrži dva VIP apartmana nadomak centralnog lobija. Glavna paluba sadrži dodatna dva VIP apartmana, sa donjom palubom koja uključuje dvije privatne kabine sa kupatilima. Next 70 jahta ima brojne odjeljke za zabavu i relaksaciju, pa sadrži dvije lože, jednu na gornjoj palubi pored trpezarije i jednu na mostu.

Eksterijer ove jahte kreiran je kao terasa sa pogledom na more, koristeći staklo bez rama. Gornja paluba ima veliki al-fresco prostor, sa bazenom i prostorom za opuštanje koji je opremljen udobnim sofama i namještajem za sjedenje.

Glavna paluba takođe sadrži veliki bazen, pored spa centra koji sadrži saunu i hamam. Sunčana paluba nudi sasvim dovoljno prostora za relaksaciju, sa ležaljkama i integrisanim tuševima.