Alexander McQueen proljeće/ljeto 2020 predkolekcija

Inspirisani živahnim bojama i krhkom ljepotom prirode, Alexander McQueen brend predstavio je lookbook svoje proljeće/ljeto 2020 predkolekcije, koja sadrži jarke tonove i cvjetnu dekoraciju. Paleta boja ovog asortimana je dominantno jarka i saturirana, a kontriraju joj tonovi crne, bijele, crvene, kaki, vojno zelene, boje slonovače i nijanse ćilibara.

Ključni komadi iz ove kolekcije su predstavljeni crvenom čipkanom haljinom koja je dekorisana makrameom. Haljina sa riševima u istom crvenom tonu i pink orhideja boji dolazi sa otvorenim linijama vrata, od svilenog tafta, sa slojevitim porubima. Pored toga, asortiman sadrži crnu, laganu svilenu jaknu sa asimetričnim drapiranjem i vezom u hibiskus pink tonovima.

Što se obuće tiče, u ponudi su duboke i plitke čizme, koje imaju platneno gornjište i bijele ili crne duple gumene đonove, dok su aksesoari okarakterisani komadima nakita u formi cjevastih čoker ogrlica i narukvica, šarenih alki od starog srebra i sličnih modela od starog zlata. Kada govorimo o torbama, u ponudi je Story Bag koja je dobila uglađenu i ženstvenu mesinganu ručku, kao i kaiš dekorisan šiljcima.

Svi komadi iz ove kolekcije mogu se kupiti već sada.