Poslovna ponuda koju niko ne moze da odbije

LIFE

Da li među nama postoji neko ko ne želi da zarađuje finu količinu novca, uživajući u najluksuznijim stvarima koje nam svet može ponuditi?

Upravo tu priliku nam daje porodica iz Dubaija, koja trenutno traži osobu koja će upravljati njihovom palatom, za pozamašnu sumu novca.

Kako stoji  Silver Swan Recruitment oglasu, traži se osoba koja će upravljati timom ljudi, od batlera do vozača, baviti se finansijama vezanim za posjed, svakodnevnim zadacima, upravljanjem porodičnog rasporeda, treniranjem osoblja i rješavanjem bilo kojih konflikata ukoliko do njih dođe.

Odabrana osoba, koja će dobiti zvanje menadžera, biće odgovorna za organizovanje događaja, s vremena na vrijeme.

I dok ovo možda zvuči kao previše obaveza, moramo priznati da ovaj posao dolazi sa brojnim pogodnostima. Pored zarađivanja između 130.000 i 200.000 dolara na godišnjem nivou, osoba koja dobije ovaj posao će moći da uživa u besplatnom smještaju unutar palate, uslugama kuvara, slobodnom vremenu za istraživanje i uživanje.

Jedini zahtjev koji se može videti na listingu, jeste sposobnost prihvatanja nove kulture i visok nivo autonomije. Ukoliko vam ovo zvuči kao nešto u čemu biste uživali, posetite Silver Swan Recruitment sajt i prijavite se što prije.