Mila Kunis i Ašton Kučer ostavljaju djecu bez nasljedstva

Mila Kunis i Ašton Kučer ostavljaju djecu bez nasljedstva

Slavni holivudski par Ešton Kučer i Mila Kunis svoje milione dolara ne planiraju da ostavi djeci nakon smrti i moraće sami da se pobrinu za sticanje bogatstva, otkrio je poznati tata

– Ne stvaramo nasljedstvo za njih, a novac ćemo nakon naše smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge stvari – otkrio je svoje planove Ešton gostujući u jednoj emisiji.

Međutim, zvjezdani glumački par ipak svoju djecu ne misli da ostavi na cjedilu, ali za roditeljski novac moraće da se itekako potrude.

– Ako moja djeca požele da pokrenu posao i budu imali dobar poslovni plan, uložiću njega, ali novac neće dobiti tek tako – objasnio je Kučer i dodao da se nada da će im djeca biti motivisana da stvaraju ono što su nekad imali.

Par kojeg pamtimo iz serije Lude sedamdesete svoju djecu, kćerku Vajat i sina Dmitrija, odgajaju u duhu štednje i nastoje da im usade prave vrijednosti o novcu. Dio tog odgoja uključuje i ukidanje poklona za praznike.

– Prošle godine kada smo slavili Božić, naša dvogodišnja kćerka Vajat je dobila previše toga. Mi joj nismo poklonili ništa, ali jesu djeda i baka. Deca više ne znaju da cijene jedan poklon. Čak više ni ne znaju šta očekuju, za njih su to samo stvari – rekla je Kunis prošlog Božića i otkrila da uvode zabranu darivanja djece, jer njima to zapravo nije ni bitno.

Preporučujemo vam i sljedeće: